Help mee om het CO2-keurmerk groot te maken!

De stichting en het CO2 Keurmerk zijn er. Het komt nu neer op het zetten van stappen die het keurmerk groot maken en de bekendheid geven die het verdient. We gaan een groeifase in en daar willen we u bij betrekken. U kunt uw steentje bijdragen door uw website of webshop aan te melden voor een COKeurmerk. Maar daar blijft het niet bij: uw kennis, vaardigheden en netwerk zijn ook goud waard voor onze stichting!

 

Waarom vragen we u om mee te doen?

Het CO2 Keurmerk is een keurmerk voor alle websites in Nederland. Voor alle bedrijven die willen laten zien dat hun website (en eventuele verzendproces) CO2-neutraal is. Voor alle bedrijven die stilstaan bij morgen en die graag een steentje bijdragen aan het behoud van een gezond klimaat. Na Nederland willen we het keurmerk internationaal verspreiden. Wie weet wat er allemaal mogelijk is. We hebben bij al het werk dat nodig is wel hulp nodig.

 

Wie kan zich aanmelden?

  • Deelnemers voor de testfase. Heeft u een onderneming én een website en wilt u deelnemen aan een testfase? Meld u zich dan snel aan!
  • Slimme programmeurs die het platform meten en die de resultaten rapporteren.
  • Studenten die zich bezighouden met milieuactiviteiten en die hun kennis willen delen of die onderzoek willen doen naar het gebruik van een dergelijk keurmerk.
  • PR-mensen die helpen met de branding van het keurmerk.
  • Mensen die bereid zijn om een waardevol netwerk in te zetten.
  • Mensen die bereid zijn om hun kennis en ervaring met betrekking tot klimaatverandering, MVO, branding en keurmerken te delen en in te zetten voor de groei van het CO2 Keurmerk.

 

Herkent u zich in een van deze profielen? Of denkt u dat u op andere wijze kunt bijdragen aan de groei van onze stichting? We horen graag van u!

 

Hoe meldt u zich aan?

Stuur een e-mail naar stichting@co2keurmerk.nl. Vergeet niet om uw contactgegevens te vermelden.